Saturday, 18/05/2024, 9:37 AM




ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ
Follow FacebookFollow Twitter

Main » How To
« 1 2 3 »

Με το γάντι...

Ο χειρισµός του υπολογιστή στις άκρες των δακτύλων σας

Από τότε που τα PC καταλάµβαναν ένα ολόκληρο δωµάτιο µέχρι σήµερα, που ένα PC µπορεί να ελέγχει ολόκληρο το σπίτι µας, πολλά έχουν αλλάξει. Ταχύτερα µηχανήµατα µε δυνατότητες γραφικών που αγγίζουν εντυπωσιακά επίπεδα ρεαλισµού, και υπολογιστική ισχύς που µπορεί να επιλύσει και τους δυσκολότερους αλγορίθµους κωδικοποίησης µέσα σε λίγες ώρες. Αν και όλα τα υποσυστήµατα του PC έχουν εξελιχθεί µε τρόπο που δύσκολα θα µπορούσαµε να αναγνωρίσουµε τους παλιούς τους συγγενείς [δείτε, για παράδειγµα, τις µνήµες για 8086 και τις σηµερινές DDR3], δε συµβαίνει το ίδιο µε ένα περιφερειακό του υπολογιστή µας.

Το ποντίκι µπορεί να έχει µετατραπεί από αναλογικό [µε µπίλια] σε ψηφιακό [µε κάµερα και LED], αλλά το σχήµα και η φιλοσοφία λειτουργίας του έχουν παραµείνει ίδια. ... Read more »

Category: How To | Views: 366 | Added by: BlockName | Date: 15/10/2013 | Comments (0)


Κρεμάστε την!

Κατασκευάστε µόνοι σας µια βάση τοίχου για οθόνη LCD

Αν και οι οθόνες LCD χρησιµοποιούνται χρόνια, ο χώρος που καταλαµβάνουν πάνω στο γραφείο µας δε διαφέρει τελικά και πολύ από αυτόν µιας CRT. Πολύ απλά, ο χώρος που κερδίσαµε από τη µη ύπαρξη καθοδικού σωλήνα, είναι πίσω από την επίπεδη οθόνη, και συνεπώς µη λειτουργικός σε ένα γραφείο. Στην καλύτερη περίπτωση, σε αυτόν το χώρο µπορεί να τοποθετηθεί ένα φωτιστικό. Τη λύση σε αυτό το πρόβληµα δίνουν οι βάσεις οθονών LCD που κυκλοφορούν στο εµπόριο. Με αυτές µπορείτε να κρεµάσετε την οθόνη σας στον τοίχο, µε αποτέλεσµα να αποκτήσετε νέο, ωφέλιµο χώρο στο γραφείο σας. Για µια τέτοια λύση το ιδανικό είναι να υπάρχει τοίχος απέναντι από τη θέση εργασίας του γραφείου σας, προκειµένου να αναρτηθεί η οθόνη ... Read more »
Category: How To | Views: 323 | Added by: BlockName | Date: 15/10/2013 | Comments (0)

1-2 3-4 5-5

Website counter
Copyright MyCorp © 2024Free web hostinguCoz