Saturday, 18/05/2024, 11:15 AM




ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ
Follow FacebookFollow Twitter

Main » 2013 » October » 18 » Νέα διαρροή για το Nexus 5: εμφανίστηκε στο Google Play με τιμή 349 δολάρια
1:02 PM
Νέα διαρροή για το Nexus 5: εμφανίστηκε στο Google Play με τιμή 349 δολάρια
http://technologyonlin.ucoz.com/images/nexus5_0.jpg

Όσο η Google δε λέει να ανακοινώσει την επίσημη κυκλοφορία του Nexus 5, τόσο οι διαρροές αυξάνονται και πληθύνονται, δίνοντάς μας μια λεπτομερέστατη εικόνα για το τι θα δούμε από τη νέα συσκευή.

Αυτή τη φορά η αρχή έγινε από το Mobile Syrup, το οποίο δημοσίευσε δύο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες του Nexus 5.

To γεγονός ότι ο συσκευή απεικονίζεται εν λειτουργία μας δίνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το Android 4.4 KitKat που θα συνοδεύει το νέο smartphone, αφού μπορούμε να διακρίνουμε την αλλαγή στην αισθητική των εικονιδίων και την ανανεωμένη γραμμή ειδοποιήσεων.

Σαν να μην αρκούσαν τα παραπάνω η Google είπε να βγάλει κατά λάθος ( ; ) το Νexus 5 "στον αέρα” του Google Play store, όπου η συσκευή εμφανιζόταν με το μήνυμα "Capture the everyday and the epic in fresh new ways” ("Aπαθανατίστε τις καθημερινές και τις μεγάλες στιγμές με φρέσκους, νέους τρόπους”).

Η τιμή που αναγραφόταν για την έκδοση των 16GB ήταν 349 δολάρια, ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να επιλεγεί για αγορά.

Για να δούμε, πόσες διαρροές θα αντέξει ακόμα η Google μέχρι να το πάρει απόφαση να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας.


Category: Android | Views: 509 | Added by: BlockName | Tags: φωτογραφίες, διαρροή, Google, Κινητα, smartphones, Nexus 5, google play, Android Kit Kat 4.4, τιμή | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Website counter
Copyright MyCorp © 2024Free web hostinguCoz